nouveau niche
nouveau niche
een ode aan concepten
Back to All Events

Public Space - nieuwe koffieboetiek in Amsterdam Noord


Pas net open, maar nu al favoriete stek: Public Space. Het koffie-café vind je in Amsterdam Noord en raakt alle goede snaren: industrial vibes, laidback muziek, minimale vormgeving, goed eten & bijzonder lekkere koffie met aandacht. Combineer dat met onwijs aardige en service-gerichte eigenaren en je hoeft eigenlijk nooit meer weg. Zelf noemen ze Public Space een ‘free space’, waar je kunt gaan en staan waar je wilt, open voor iedereen. Veel credits dat ze dat al vanaf de opening voor elkaar hebben gekregen, samen met een toffe website en mooie branding: je weet precies waar ze voor staan.

Perfect voor een nieuwe traditie.

 

public space

Bercylaan 301

http://publicspace.amsterdam/

Later Event: September 1
YCreate