nouveau niche
nouveau niche
een ode aan concepten
Back to All Events

YCreate


Why dance? Why photograph? Why create? Op die vragen geeft het Prince Claus Fund nu antwoord op het nieuwe Instagramplatform: YCreate_PCF. Dankzij het Prince Claus Fund kunnen verschillende makers van over de hele wereld hun dromen najagen. Of dat nu innovatieve elektronische festivals zijn in Marokko, of antifashion in Pakistan, voor het fonds zijn het allemaal mensen die verschil maken in hun maatschappij door cultuur. Op YCreate_PCF geeft het fonds deze mensen een stem en geven ze antwoord op de vraag: why create? Het resultaat zijn mooie en betrokken verhalen van makers. Een uniek inkijkje in de wondere wereld van niet-westerse cultuur, met mooie fotografie en fijne uitingen.

Volg de verhalen van de makers op @YCreate_PCF.

De makers komen ook regelmatig naar Nederland, zo staan o.a. Mash P., muzikant uit Sierra Leone, en Shukri Lawrence, modeontwerper uit Pakistan, 29 september in WORM Rotterdam.