nouveau niche
nouveau niche
een ode aan concepten
Back to All Events

HighFive: een event van Vruchtvlees


Dutch Digital Design agency Vruchtvlees nodigt vijf innovatieve sprekers uit op hun jaarlijkse conferentie HighFive! Vruchtvlees staat voor het realiseren van potentie van ambitieuze merken én mensen. Een conferentie op het snijvlak van technologie, design en ondernemerschap past daar goed bij. De afgelopen jaren mocht Vruchtvlees al sprekers als Perre van den Brink (VICE Benelux), Nalden (WeTransfer), Ilina Scott (Google) en Karlijn Marchildon (VanMoof) verwelkomen. Dit jaar nemen Ebi Atawodi (Uber), Eliane de Josselin de Jong (Innovation manager ABN AMRO), Niko Koffeman (De Vegetarische Slager), Maartje Kruijt (HackYourFuture) en Merijn Hos (illustrator, visual artist) het publiek van genodigden mee in hun 5 lessen. Het event vindt plaats op donderdagmiddag 4 oktober, te Theater Rotterdam Schouwburg.

Het event is alleen toegankelijk op uitnodiging, vraag er eentje aan via highfive.vruchtvlees.com.

 

Earlier Event: September 1
YCreate