nouveau niche
nouveau niche
een ode aan concepten
Back to All Events

Ted Struwers Honger & Dorst bij Klaproos Amsterdam


Wie honger of dorst heeft, heeft in Amsterdam genoeg plekken te kiezen. Dankzij Instagram weet altijd iedereen precies waar ze moeten zijn. Illustrator Ted Struwer draait het om: ze bezoekt leuke plekken, schildert in zo’n 20 uur een hoekje van zo’n leuke plek en scant deze in voor op Instagram. In het echt zijn de schilderijtjes echter nóg mooier! Je bewondert ze nu in de leuke Klaproos, aan de Klaprozenweg. Naast Honger & Dorst vind je er ook de serie tekeningen over liefdesverdriet, mooie tekeningen met herkenbare scenario's.

 

En als je er dan toch bent, blijf dan vooral even hangen voor hun heerlijke pizza en een potje tafeltennis.

_31-Klaproos_670.jpg

Ted Struwer

tedstruwer.nl

Instagram: @tedstruwer

Klaproos

Papaverweg 38

Amsterdam Noord

klaproosamsterdam.nl

Earlier Event: September 1
HighFive: een event van Vruchtvlees
Later Event: September 7
Making Things Happen - Remix